Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Demi Lovato stopt met social media
Demi Lovato is helemaal klaar met social media. “Dag Twitter”, tweette ze maandag, gevolgd door: “En Insta”. De zangeres heeft ruim 36 miljoen volgers op Twitter en ruim 40 miljoen op Instagram, maar twijfelt of het mensen wel interesseert wat ze er allemaal deelt. Ook leest ze niet graag de reacties van haar volgers. “Ik gebruik Snapchat graag omdat ik daar niet hoef te zien wat sommigen van jullie allemaal zeggen.” Van Snapchat neemt Demi daarom geen afscheid. Ze roept haar fans op haar daar te volgen.

Hilary Duff datet personal trainer
Hilary Duff is casually aan het daten met haar personal trainer Jason Walsh. Dat vertelt een insider aan E! News. De twee werden de laatste tijd steeds vaker samen gespot. Zo liepen ze onlangs samen door de buurt Soho in New York en genoten ze in Los Angeles van een Italiaans dinertje terwijl ze naar een basketbalwedstrijd op televisie keken. Ze zijn nog niet zoenend of hand in hand gespot. Hilary is al ruim twee jaar niet meer samen met de vader van haar vierjarige zoontje Luca, Mike Comrie. Begin dit jaar was hun scheiding rond.

Selma Blair in ziekenhuis beland
Selma Blair kreeg maandag tijdens een vlucht van Cancun in Mexico naar Los Angeles een paniekaanval. De Cruel Intentions-actrice is na de landing naar het ziekenhuis gebracht, meldt TMZ. Volgens een ooggetuige dronk Selma rode wijn en leek het erop dat ze hier iets doorheen roerde. Vervolgens barstte ze in huilen uit. “Hij brandt mijn privédelen”, zou ze hebben geroepen. “Hij laat me niet eten of drinken. Hij slaat me. Hij gaat me vermoorden.” Twee verpleegsters in het vliegtuig schoten te hulp. De piloot zou voor het landen hebben gecommuniceerd dat een passagier alcohol en medicijnen had gemixt. Na het landen werd de 43-jarige Selma op een brancard naar het ziekenhuis gebracht.

Bron: BuzzE, RTL, Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook