Geordie Shore’s Marnie Simpson baart opzien met Instagramfoto

“I’m a natural beauty…”, jubelt realityser slash Instagram-model Marnie Simpson in de openingcredits van de immense...

“I’m a natural beauty…”, jubelt realityser slash Instagram-model Marnie Simpson in de openingcredits van de immense populaire serie Geordie Shore. Maar van die natural beauty is echter weinig over…

Fake

De 24-jarige realityster is niet te zuinig met haar ingrepen en ze is dan ook behoorlijk veranderd sinds ze drie jaar geleden haar debuut maakte. Marnie heeft haar borsten laten liften, vergoot haar lippen om de haverklap en is verslaafd aan botox. Daardoor is er van de natuurlijke schoonheid uit 2013 weinig terug te herkennen. Marnie postte maandag een foto op Instagram, waarop ze in lingerie poseert en zwoel de camera in kijkt, die de tongen flink losmaakte: ‘Ze heeft zichzelf verpest’, ‘Alles is nep‘,’Kijk naar die lippen’, ‘Wat is er met haar gezicht gebeurd’ en ‘Ze ziet er zo onnatuurlijk uit’, is slechts een greep uit de vele geschokte reacties op het kiekje.

Te ver?

Oud Geordie Shore-lid Vicky Pattison haalde al eerder uit naar Marnie om haar uiterlijk, omdat ze het doodzonde vond dat zo’n jong meisje zoveel aan zichzelf laat sleutelen. “Het knoeien aan je gezicht zorgt ervoor dat je je eigen identiteit verliest. De lippen, de botox de fillers… Iedereen wordt er hetzelfde door. Als ik naar Marnie kijkt, choqueert het mij! Ze heeft haar lippen laten doen, botox en haar neus. Ik denk dan: Je bent 23, meis”, zei Vicky destijds. Bekijk de foto hieronder. Is Marnie echt te ver gegaan?

Lees ook: Geordie Shore’s Marnie Simpson slingert naaktfoto de wereld in

Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws