Gerard Joling boos op Beau van Erven Dorens

Aii, Beau van Erven Dorens heeft het aan de stok met Gerard Joling. De RTL Boulevard-presentator maakte namelijk een opm...

Lees ook

Aii, Beau van Erven Dorens heeft het aan de stok met Gerard Joling. De RTL Boulevard-presentator maakte namelijk een opmerking die volledig in het verkeerde keelgat schoot.

Knalbezopen

Gerard nam gisteren, live in de uitzending, contact op met Beau over een opmerking die hij had gemaakt over De Toppers. Beau had het in de uitzending over het slechte geluid tijdens het concert van Rihanna in de Amsterdam ArenA. Het geluid zou daardoor galmen tijdens het concert. Van Erven Dorens zei daarover: “Het is een schande dat de Arena nog steeds geen goed geluid heeft. What the f*** is dat? Kijk, bij die Toppers maakt het allemaal natuurlijk geen moer uit, iedereen zingt mee en is knalbezopen.”

Belediging

Gerard belde kort daarna woest op: “Ik vind dat gewoon een belediging naar het publiek, het miljoenenpubliek dat daar de afgelopen twaalf jaar is geweest. Ik ben echt niet snel beledigd, maar ik vind het niet netjes naar het trouwe publiek. Misschien ligt het er ook wel aan dat Rihanna helemaal niet uitverkocht was. Bij ons was het wel 46 keer uitverkocht.” Nu jij weer, Beau.

Lees ook: Gerard Joling erg geschrokken

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook