Hartverscheurend: Waarom dit meisje op de wc staat

Het was bedoeld als een grappige foto: Een moeder maakt een foto van haar dochter die op de wc staat. Totdat de moeder v...

Lees ook

Het was bedoeld als een grappige foto: Een moeder maakt een foto van haar dochter die op de wc staat. Totdat de moeder vraagt wat de reden is dat het meisje op de wc plaats heeft genomen. De reden daarachter is ronduit hartverscheurend.

Hartverscheurend

De moeder, Stacey uit Michigan, stuurde de foto als grapje naar de vader van het meisje, maar toen ze ontdekte wat de reden was dat haar 3-jarige dochter op de wc stond, brak haar hart. “Ze vertelde me dat ze aan het oefenen was voor als er een gewapende aanval zou zijn, en ze zich zou moeten verstoppen op het toilet.” Haar moeder schrok zo erg, dat ze besloot de foto op Facebook te zetten, met een krachtige boodschap. Bij de foto schreef ze hoe ze zich hard maakt om wapens te verbieden in Amerika. Haar nietsvermoedende en onschuldige meisje was in haar ogen namelijk in één klap niet meer zo nietsvermoedend en onschuldig. Ze was op haar jonge leeftijd al bezig met al het leed in de wereld, en daar moest maar eens verandering in komen.

Lees ook: Vrouw verliest kindje, maar wat ze dan op echo ziet…

Bron: Daily Mail, Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook