Fitnessmodel eet ‘gewoon’ cake, koek en donuts, maar blijft in shape

De meeste mensen die op de lijn letten, zweren bij alles wat groen is, maar fitnessmodel en voedingscoach Laura Baker sl...

De meeste mensen die op de lijn letten, zweren bij alles wat groen is, maar fitnessmodel en voedingscoach Laura Baker slaagt erin om slank te blijven, ondanks ze dagelijks donuts, cakes en andere zoete lekkernijen eet. Wait what?! Ja, echt. Laura deelt haar dieetgeheimen met haar 10.000 Instagramvolgers. In plaats van dat ze een dieet aanprijst waarvoor je veel fruit en groenten moet eten, deelt Laura recepten voor home made snacks die boordevol proteïne zitten.

Lifestyle

De brunette vertelt aan de Daily Mail: “Eten is er om van te genieten. Ik geloof niet in extreme diëten of crash diëten. Dat is niet vol te houden op lange termijn. Je dieet zou juist moeten passen bij jou en jouw lifestyle. Niet andersom.” Ze vervolgt: “Ik ben 1,70m. en hoewel ik in goede vorm was, at ik enkel saai voedsel zoals witvis, kipfilet en broccoli. Op een gegeven moment had ik het gehad en dook ik zelf de boeken in om meer te leren over voeding. Wat bleek? Ik kon gewoon al het lekkere eten blijven eten, zoals eiwitrijke cake en koekjes en nog steeds een goed lichaam behouden.”

Blacklist

Laura benadrukt ook dat ze geen producten op een black list heeft staan, maar wél op haar calorie-inname let, net als haar dagelijkse hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels inname. Daarnaast probeert ze er ook voor te zorgen dat 80 procent van haar voedsel bestaat uit fruit, groenten, vlees en noten. De andere 10 procent van Laura’s dieet bestaat uit pasta, brood en notenpasta en de laatste 10 procent bestaat uit food cravings.

Benieuwd naar nog meer foto’s? Bekijk ze HIER op haar Instagramaccount.

Lees ook: Doe dit vandaag, en je zult de hele week afvallen

Beeld: Instagram, iStockphoto Beeld: The Daily Mail

Laatste nieuws