Grazia’s Horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 22 t/m 28 juni 2016? Lees mee!RAM 21 maart - 20 aprilOm je heen zie je iedereen worstel...

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 22 t/m 28 juni 2016? Lees mee!

RAM 21 maart – 20 april
Om je heen zie je iedereen worstelen in relaties en ineens realiseer je je: jij bent liever alleen. Heerlijke constatering natuurlijk als je single bent, iets pittiger als je al vrij lang met iemand samen bent. Maargoed, vrijheid kan ’m in kleine dingen zitten – niemand die zegt dat je je lief moet dumpen. Alhoewel, als het al niet zo lekker liep…

STIER 21 april – 21 mei
Nadat je maandenlang voor iedereen onbereikbaar was omdat je niet zo lekker in je vel zat, is deze week de zon doorgebroken in je hersenpan. Misschien moet je dat ook even uitleggen aan het begin van al je app’jes en belletjes, want je vrienden vinden het nogal verwarrend dat je ineens helemaal uit jezelf iets laat horen.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni
De zomer is een bijzonder goed excuus om jezelf te buiten te gaan aan een lading nieuwe make-up. Een andere tint foundation, een blush voor het ultieme sunkissed gevoel, lipstick in de allernieuwste zomerkleur. Niet dat je het allemaal gaat dragen als het loeiwarm is natuurlijk, maar het is fijn om in je kast te hebben.

KREEFT 22 juni – 22 juli
Je voelt je deze week intens verbonden met Patricia Paay: een jongere man geeft je het gevoel alsof je weer zestien bent. Niet dat je meteen het bed met ’m induikt, maar het is toch wel prettig om te weten dat je nog goed in de markt ligt. Jajaja, misschien was het gewoon z’n werk om aardig tegen je te doen, maar eh… boeien!

LEEUW 23 juli – 23 augustus
Nog niet eerder zat je zo lekker in je vel. Natuurlijk zijn er verbeterpuntjes en natuurlijk vergeet je af en toe groente te eten, maar over het algemeen ben je lekker bezig. En dat valt op. Je krijgt deze zomer meer complimentjes dan je in je hele leven hebt mogen incasseren, en dat is precies de motivatie die je nodig hebt.

MAAGD 24 augustus – 23 september
Waarom alleen maar dromen van een hele lange vakantie als je dat ook gewoon kunt doen? Sabatticals zijn echt niet alleen voor De Anderen. Bedenk deze week eens concreet wat je precies wil, maak een financieel plan, trek je stoutste schoenen aan en ga in gesprek met je baas. Drie maanden naar de zon, iedereen jaloers, heerlijk toch?

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober
Het is een wonder maar waar: je hebt deze week je complete todo-list afgewerkt! En nu je je daar niet meer druk om hoeft te maken, stort je je vol op een andere lijst: je bucket list. Als je alles bij elkaar optelt, hebt je minstens 62 jaar nodig om die af te ronden, dus wel slim om snel te beginnen.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november
Slapen? Lukt niet. Werken? Lukt niet. Concentreren? Lukt niet! Jij bent – om maar even een Tina-woord te gebruiken – hoteldebotel, en weet van gekkigheid niet wat je met jezelf aan moet. Daarom bij deze, stap één: in de spiegel kijken, constateren dat je die vlinders tussen negen en vijf onder controle kunt houden als het moet.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december
Je hoort deze week weer een naam van een ster voorbij komen waar je nog nooit van heb gehoord en je vraagt je af waar die goede oude tijd is gebleven. Toen Cindy Crawford nog model was, Cynthia Nixon nog Miranda speelde en Janet Jacket nog hits scoorde. Ze zijn dit jaar al-le-maal vijftig geworden en ineens voel jij je ook oud. Stokoud.

STEENBOK 22 december – 20 januari
Jouw week staat in het teken van Zomerrokjes & Putjes. Het kán zo zijn dat je iedere ochtend vertwijfeld naar je bovenbenen staart en wéér geen rokje aantrekt omdat je jouw benen liever verbergt. Maar waarschijnlijker is dat je eerst nieuwe rokjes scoort en daarná constateert dat je ze niet wilt dragen. Kortom: crisis. Get over yourself.

WATERMAN 21 januari – 19 februari
Er word je om carrièreadvies gevraagd en er bestaat niet voldoende primer om die glimmers van trots van je gezicht te krijgen. Mag ook hoor Waterman, je hebt er per slot van rekening hard voor gewerkt. Tip: focus op degene die advies wil en ga niet vooral veren in je eigen derrière steken. Anders wordt er nooit meer wat aan je gevraagd.

VISSEN 20 februari – 20 maart
Jouw Instagram ziet er voor je vrienden steeds vreemder uit. Vroeger waren het alleen maar duckfaces, maar nu ineens is alles een variatie op chiazaadjes, boerenkool en sapjes. Misschien moet je even uitleggen wat erachter zit, ze beginnen zich zorgen te maken. Laat het niet aankomen op verontruste telefoontjes, dat is niet nodig.

Laatste nieuws

Zie ook