André Hazes Junior wil nog heel wat veranderen voor de komst van zijn zoon

André Hazes Junior trad gisteren op bij het grote Tros Muziekfeest in Valkenswaard. Het was duidelijk dat de zanger op e...

Lees ook

André Hazes Junior trad gisteren op bij het grote Tros Muziekfeest in Valkenswaard. Het was duidelijk dat de zanger op een grote, roze wolk zat, en daarom vroeg Shownieuws hem het hemd van het lijf. Maar nu blijkt dat de aanstaande vader nog heel wat moet veranderen voor de komst van zijn zoon.

Zwanger

Monique is over vier maanden uitgerekend en het stel kan nu al niet meer wachten. De trotse aanstaande vader vertelt: “Ik vind het beeldschoon om te zien hoe ze groeit en hoe mooi zwanger ze is. En dan kleedt ze zich ’s avonds uit voor ze naar bed gaat en dan zegt ze “Wat word ik dik hé” en dan denk ik ja, ik vind je alleen maar knapper. Dat je kind daarin zit dat is zo, zo mooi.”

Veranderingen

Hoewel de twee dag en nacht bezig zijn met de komst van de jongste Hazes-telg, is het huis waar ze wonen nog niet helemaal klaar voor de komst van een kleine. “De babykamer is nog steeds een kastenkamer, en het is echt een pleureszooi, sorry. Maar het is echt niet normaal. En dat is puur omdat ik soms ook gewoon twee weken bij m’n schoonouders op het terrein slaap, omdat wij het gewoon naar ons zin hebben daar. We zien het allemaal wel. Dat kind wordt toch wel groot.” Werk aan de winkel dus! Maar dat is niet de enige verandering waar André zich op het moment mee bezighoudt.

Nog meer veranderingen

De aanstaande vader is op andere dingen dan weer juist wél goed voorbereid en dat is een hele verandering. “Ik probeer een beetje te stoppen met dat drinken, helemaal toen ik hoorde dat ik vader ging worden. Ik drink ook niet meer bij optredens. Ik wil dat gewoon allemaal rustiger aan doen. Ik hoop namelijk wel 75 te worden, bijvoorbeeld, en niet 50.” De situatie met zijn moeder en zus verandert daarentegen niet, als we de zanger mogen geloven.

Lees ook: André Hazes Jr. en Monique prachtig op bruiloft

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook