Grote financiële tegenslag voor Patricia Paay

Patricia Paay heeft sinds enige tijd haar eigen panty-lijn en hoopte daar een lekker bedragje mee te verdienen naast haa...

Lees ook

Patricia Paay heeft sinds enige tijd haar eigen panty-lijn en hoopte daar een lekker bedragje mee te verdienen naast haar AOW. Niets was minder waar en dat zorgde voor een grote financiële tegenslag voor La Paay.

Onenigheid

Patricia heeft namelijk onenigheid met haar zakenpartner gekregen, en kan daarom fluiten naar haar geld wat ze met de panty’s zou verdienen. Aan Story doet ze haar verhaal. “Ik heb enorm mijn best gedaan om het product in de markt te zetten en de verkoop verliep goed, maar het geld komt niet…” De verkoop van de panty’s ging erg goed, en zelfs Pamela Anderson ging de panty’s in Amerika vertegenwoordigen. Maar ondanks dat de verkoop erg goed ging, verdiende Patricia niets.

Rondkomen

Patricia moet nu rond zien te komen van een AOW van slechts 750 euro per maand. Dit bedrag is zo laag omdat ze jarenlang in het buitenland heeft gewoond. Ze doet er dan ook alles aan om haar maandelijkse inkomsten te kunnen verhogen. “Ik heb altijd voor mezelf kunnen zorgen, en dat zal ik blijven doen.” Ook hoopt ze dat haar jonge vriend Maurice straks goed geld gaat verdienen met zijn pas gestarte carrière als model. “Ik heb hem een goede make-over gegeven; Maurice lijkt in niets meer op de man die anderhalf jaar geleden mijn leven binnen wandelde.”

Lees ook: Patricia Paay deelt naaktfoto’s van vriend

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook