25x Grazia + Gloss stijltang voor maar €49,95 (i.p.v. €144,70)

Niemand zit te wachten op een bad hairday,maar met de Gloss stijltang (t.w.v. €69,95) van MAX PRO heb je die ook niet me...

Lees ook

Niemand zit te wachten op een bad hairday,maar met de Gloss stijltang (t.w.v. €69,95) van MAX PRO heb je die ook niet meer. De stijltang is gewild onder haarprofessionals,want hij is niet alleen fijn in gebruik door hetverfijnde rubber, maar ook geschikt voor iederhaartype. Nog een pluspunt: je kunt je haar erook mee krullen. Je krijgt de stijltang cadeau bijeen half jaar Grazia voor €49,95. Oh happy hair! Ga naar grazia.nl/abonneren en meld je snel aan! Kijk voor meer haarproducten op maxprohair.com.

Deze aanbieding is geldig t/m 15 juli 2016. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Grazia kost in de winkel €2,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op abonnementenland.nl onder het kopje ‘Service & Contact’. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/koppelen.

Laatste nieuws

Zie ook