Katja Schuurman en Freek geven elkaar naar verluidt binnenkort het jawoord

Onlangs gingen de geruchten dat Katja Schuurman door haar 15 jaar jongere vriend Freek van Noortwijk ten huwel...

Lees ook

Onlangs gingen de geruchten dat Katja Schuurman door haar 15 jaar jongere vriend Freek van Noortwijk ten huwelijk was gevraagd tijdens hun romantische vakantie in het zonnige Turkije. Dat was niet het geval, maar het gaat volgens een vriendin van het stel binnenkort wél gebeuren, schrijft Telegraaf.

Wedding bells

Een jaar geleden leerden Katja en Freek elkaar kennen. Dat de chefkok met Katja wil trouwen, weet hij al vanaf het begin. Aan Story vertelde hij eerder dit jaar: “In Istanbul heb ik de grote vraag niet gesteld en het is ook niet zo dat we komende zomer al in het huwelijksbootje zullen stappen.” Maar: “Het is slechts een kwestie van tijd voordat ik Katja een romantisch aanzoek doe. Katja wordt mijn vrouw!” Zo ver zou het nu bijna zijn, maar Freek heeft eerst nog toestemming nodig van één persoon: Katja’s 6-jarige dochter Sammie.

“Het is echt waar. We hebben ons gek gelachen toen hij het vertelde. Want dat is nou echt Freek, hij wil Sammie gaan vragen om de hand van haar moeder!”, laat een vriendin van het stel aan Telegraaf weten. Daarna gaat op één knie. Ahwww…

Tweede huwelijk

Zo’n tien jaar geleden trouwde Katja in Frankrijk met Thijs Römer. Begin vorig jaar werd bekend dat Katja en Thijs gingen scheiden. Het acteurskoppel was ruim acht jaar getrouwd, maar de laatste jaren niet meer gelukkig, vertelde Katja. “Bij de bruiloft zeiden Thijs en ik: tot de dood ons scheidt. En zo dachten we ook echt, heel romantisch, heel intens. Maar uiteindelijk hield het geen stand. Het werkte gewoon niet meer.”

Bron: Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook