Toen & nu: Side-eye Chloe die viral ging

Ze was in één klap wereldberoemd: de 3-jarige Chloe, nu beter bekend als Side-eye Chloe. Maar hoe ziet ze er nu, drie ja...

Lees ook

Ze was in één klap wereldberoemd: de 3-jarige Chloe, nu beter bekend als Side-eye Chloe. Maar hoe ziet ze er nu, drie jaar later uit?

Even een opfrisser

In 2013 filmde een moeder haar twee dochters, Lily en Chloe in de auto. Ze vertelde Lily dat ze in plaats van naar school naar Disneyland gingen, waarna het meisje van blijdschap hysterisch begon te huilen. Haar kleine zusje Chloe was niet onder de indruk en gaf haar zus de grootste side-eye ooit. Hi-la-risch. Het filmpje ging meteen viral en Chloe is inmiddels één van de bekendste memes die je al jaren dagelijks op je Facebook tijdlijn voorbij ziet komen.

Fame

Drie jaar later zijn de meiden nog steeds heerlijk om naar te kijken. Op YouTube delen ze nog dagelijks video’s met hun 165k abonnees en ook op Instagram hebben ze maar liefst 390k volgers. Enne, Chloe is nog steeds een ster in haar beroemde side-eye. Benieuwd hoe ze er nu uitzien? Even naar onderen scrollen!

Toen

Nu

Lees ook: De Kinder Chocolade jongen toen en nu

Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook