Nieuwe K3 op onverwachte plek gespot

De nieuwe K3 is overal. Maar ook écht overal...K-filetWaar eerst Kristel, Karen en Josje overal verschenen, hebben Hanne...

Lees ook

De nieuwe K3 is overal. Maar ook écht overal…

K-filet

Waar eerst Kristel, Karen en Josje overal verschenen, hebben Hanne, Klaasje en Marthe dat stokje nu overgenomen. We zien ze verschijnen op schoolspullen, op kinderkleding, op chips, op ijsjes en op… Kipfilet? Jawel, de meiden staan met hun hoofd op pakjes kipfilet in de vorm van hartjes.

“Zonder smaakversterkers, gluten of lactose”, volgens de verpakking. Hiermee treden ze in de voetsporen van Plop (Plopworst), Maya (Maya-gevogelteworst) en oudje Samson (Samsonworst). Je moet er wel wat voor overhebben, want een pakje kost maar liefst €2,50 voor 100 gram.

Druk, druk, druk

De meisjes van de nieuwe K3 hebben nog maar nét hun eerste hit 10.000 luchtballonnen achter de rug, of het tweede nummer is alweer verschenen: Ushuaia, over een land vol dromen waar geen oorlog is. Maar er is nog meer groot nieuws, want dit najaar gaan ze een programma maken voor de Belgische zender VTMKZOOM. Bij dit programma, met de naam Iedereen K3, kunnen fans bij de dames langskomen in hun magische wereld. Ook komt er elk week een bekende Nederlander of Vlaming bij K3 langs. De dames hebben het maar druk!

Zie ook: Nieuwe K3 sexy op de rode loper

Bron: HLN, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook