Samantha van der Plas: ‘We worden zes keer per nacht wakker’

Realitysterren Samantha "Barbie" van de plas en liefje Michael hebben hun biezen gepakt en wonen teg...

Lees ook

Realitysterren Samantha “Barbie” van de plas en liefje Michael hebben hun biezen gepakt en wonen tegenwoordig in Spanje. Het duo heeft een club geopend en ze keren dit najaar weer terug op de buis. Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn…

Zwaar

“Er zitten dagen tussen dat ik mijn familie mis, maar over het algemeen gaat het goed”, vertelt Barbie aan Privé. “Vooral in het begin was het zwaar, toen was het hier ook nog stil.” Ook hun dochter Angelina, die binnenkort Spaans zal moeten leren, heeft het niet altijd makkelijk. “Je kunt merken dat ze het geweldig vindt. Ze mist wel haar vriendinnen in Nederland, maar ze leert hier steeds meer andere kinderen kennen.”

Bloedhitte

Heel fijn dat mooie weer, waar Samantha zo naar uitkeek, maar niet als je geen airco hebt. “We hebben een appartement zonder airco. We worden wel zes keer per nacht wakker van die bloedhitte. Gelukkig kunnen we op het strand slaap inhalen.” Hun droomhuis hebben ze ook nog niet. “We wonen nu met andere mensen in een appartement. Ach, op zich wel gezellig, maar soms ook wel druk.”

Geld verdienen

Maar het belangrijkste is natuurlijk geld verdienen, anders komt dat huis er nooit. “Barby’s Bar is nu twee weken open en het gaat goed. De zaak zit goed gevuld, maar de grote massa met jongeren moet nog komen.”

Ze heeft de huur van hun huis in Den Haag dan ook nog niet durven opzeggen. “Omdat je natuurlijk niet weet of het hier een succes wordt. We gaan er wel vanuit, maar als er geld bij moet, is het snel gebeurd.” In dat geval zien we het stel sneller dan verwacht terug in Nederland. Toch ziet ze de toekomst zonnig in. “Het is echt geen bevlieging. Iedereen dacht dat we dit nooit gingen doen, maar we zijn er helemaal klaar voor”, sluit ze af.

Onlangs deelde Barbie nog ‘per ongeluk’ een naaktfoto van Michael. Zien? Klik hier.

Bron: Privé, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook