Wait, what? Een Pretty Little Liars film!?

Laten we eerlijk zijn: de spanning wordt ons allemaal even teveel. Het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars is net beg...

Lees ook

Laten we eerlijk zijn: de spanning wordt ons allemaal even teveel. Het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars is net begonnen en spannender dan ooit. Maar nu is er dus nóg meer nieuws, heeeeel groot nieuws zelfs! Tenminste, als de geruchten waar zijn.

Movie time

Een nieuws seizoen is geweldig, maar betekent ook dat er binnenkort een einde komt aan de populaire serie. Dit is namelijk het laatste seizoen. En als we iets niet willen, is dat het wel. Maar niet getreurd, want misschien verschijnt er binnenkort wel een film.

Producent Marlene King geeft ons hoop dat er grote plannen zijn. Want hoewel ze eerder zei dat seizoen zeven zeker weten de laatste is, had ze het onlangs over plannen voor PLL op het witte doek. En misschien zelfs een spinoff. “We hebben het inderdaad over een film gehad”, liet ze weten. “Maar er is nog geen officiële datum ofzo. We hopen dat het gaat lukken.” Ehhh, hallo, wij ook!

Spinoff?

Ze vervolgde: “Ik vind het ook een leuk idee om een aantal karakters die nog leven te behouden en misschien een spinoff te maken. Maar ik denk dat het tijd is om dit verhaal, waar we zeven jaar geleden aan begonnen, te beëindigen.”

Dus: Allemaal even een schietgebedje doen en wie weet wordt het gehoord.

Heb je trouwens de enorme Photoshop-fail op de nieuwe Pretty Little Liars poster gezien? Klik hier.

Lees ook: 13 Dingen die je niet wist over Pretty Little Liars

Bron: Teen Vogue, beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook