Bobbi Eden showt eerst foto van baby

Bobbi Eden en Mark Laurenz verwachten hun eerste kindje. Onlangs onthulden ze al het geslacht van de baby, showde Bobbi...

Lees ook

Bobbi Eden en Mark Laurenz verwachten hun eerste kindje. Onlangs onthulden ze al het geslacht van de baby, showde Bobbi haar groeiende buik en nu heeft het stel de eerste foto van hun toekomstige zoontje met de wereld gedeeld. Hoe? Ze lieten een 4D echo maken.

Knappie

In hun vlog voor LINDA.tv zegt Mark enthousiast: “We hebben de baby gezieeeen!” Voor de webcamgirl was het blijkbaar een jankfestijn, zoals ze zelf zegt. “Ik word daar heel emotioneel van.”

Ze kunnen nu al een beetje zien op wie de kleine gaat lijken. “De volle lippen heeft-ie van jou”, zegt Bobbi. “Hij is zo knap, hij is zo knap.” Mark maakte meteen de eerste selfie met zijn zoon.

Bijna!

Bobbi liet vorig jaar weten dat ze hoopte op korte termijn zwanger te worden. “We zijn aan het proberen”, vertelde ze toen. In maart dit jaar maakte ze bekend zwanger te zijn, maar dat brengt ook wel wat zorgen met zich mee. “Een hoop mensen vinden het niet oké dat wij graag kinderen willen. Dat past niet in het normale plaatje.” De reactie van Mark? “Daar heeft niemand wat mee te maken.” Het stel verwacht eind september hun zoontje.

Ze willen hun kindje vertellen over haar pornocarrière, maar hoe? Dat lees je hier.

A photo posted by Marq Laurenz (@marq_laurenz) on

Bron: LINDA.tv, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook