Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kendall Jenner draagt volledig doorzichtige top

Het model werd samen met Gigi Hadid en Hailey Baldwin in New York gespot. Ze droeg geen bh en een volledig doorschijnende zwarte top, waardoor haar tepelpiercing goed te zien was. Kendall lijkt steeds meer maling te hebben aan de paparazzi en roddels die over haar verspreid worden. Go Kenny!

Rita Ora dreigde inbreker te vermoorden

Vorig jaar november drong een inbreker het huis van Rita Ora in Londen binnen, waar Rita en haar zus lagen te slapen. De zangeres belde het alarmnummer en dat gesprek is nu gelekt. “Waag het niet boven te komen”, hoor je Rita schreeuwen. “Ik heb geen mes, ik weet gewoon dat ze naar boven komen. Wat wil je dat ik nu doe? Ik ga hem vermoorden”, zegt ze tegen de persoon aan de telefoon. Zo ver kwam het gelukkig niet.

Lea Michele plaatst topless selfie

De Glee-actrice gaat Kim Kardashian en Chelsea Handler achterna met een topless kiekje. Op het strand poseert ze met haar jurk naar beneden en haar handen voor haar borsten. Sexy!

Beeld: Hollandse Hoogte, Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook