Zien: De waanzinnige jurk van Blake Lively

Waaaauw, Blake Lively! De zwangere actrice verscheen op de rode loper van haar nieuwe film The Shallows in een waan...

Lees ook

Waaaauw, Blake Lively! De zwangere actrice verscheen op de rode loper van haar nieuwe film The Shallows in een waanzinnige jurk!

On point

De 28-jarige liep over de rode loper in een strapless jurk van Carolina Herrera. Met een zwarte korset-top en doorschijnende witte tutu met zwarte bloemen, wist ze de show te stelen. Ze maakte de look af met zwarte nagellak, een ring van Lorraine Schwartz, witte oorbellen, een Christian Louboutin clutch en bijpassende Christian Louboutin hakken. In één woord: prachtig.

Babybuik

Blake is in verwachting van haar tweede kind, maar in de tutu-achtige jurk wist ze haar buikje goed te verdoezelen. Toen ze zich voor de afterparty in een strak jurkje hees was-ie wel duidelijk te zien.

In december 2014 verwelkomden de actrice en haar man, acteur Ryan Reynolds, hun eerste kindje: dochter James Reynolds werd geboren. Sinds haar geboorte doen Blake en Ryan al geheimzinnig over het meisje. We hebben maanden moeten wachten tot haar naam bekend werd, en ook haar eerste foto kwam pas na een jaar naar buiten.

Zie ook: Wat is er met de kont van Blake Lively gebeurd?

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook