Bizar! Vrouw heeft billen met een omtrek van 178 centimeter

Ooit billen gezien met een omtrek van 178 centimeter? Holy moly! Dat bestaat dus écht. De 25-jarige Instagram-sensa...

Lees ook

Ooit billen gezien met een omtrek van 178 centimeter? Holy moly! Dat bestaat dus écht. De 25-jarige Instagram-sensatie Randalin uit Atlanta is daar het levende bewijs van.

Baby got back

Randalin heeft ruim een half miljoen Instagram-volgers, die ze heeft te danken aan haar prominente achterwerk. De jonge moeder zit, ondanks wat mensen denken en vinden, lekker in haar vel en iedereen mag dat zien. Ze deelt regelmatig selfies van haar lichaam op social media en ze probeert zelfs geld te verdienen aan haar curves. Fans kunnen voor een paar dollar per maand toegang krijgen tot exclusieve foto’s en filmpjes. “Maar ik ben geen pornoster”, benadrukt ze. “En ik zal het ook nooit worden: ik heb een dochter!”

Photoshop?

Niet alle volgers geloven echter dat haar billen de real deal zijn en volgens velen is het een knap staaltje Photoshop. Maar met een video die Randalin op Instagram slingerde, snoerde ze alle haters meteen de mond. De video bewijst namelijk dat haar enorme booty honderd procent echt is. In de reacties op haar Instagram wordt echter regelmatig gesuggereerd dat ze aan lymfoedeem zou lijden, een ongewenste ophoping van lymfevocht. Bekijk de foto’s hieronder:

Lees ook: Tip! Grotere billen zónder operatie?

Beeld: iStockphoto, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook