De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie heeft een ongelukje
Uh-oh het lijkt erop dat Kylie Jenner een ongelukje heeft gehad. De 18-jarige heeft haar drinken over haar broek laten vallen waardoor de voor- en achterkant kletsnat is. “Waarom overkomt mij dit altijd?”, jammert Kylie in de video. Haar vrienden komen niet meer bij van het lachen en achteraf kan de Jenner-telg er ook om lachen.

Kendall ontwerpt tattoo voor Hailey Baldwin
Kendall en Hailey brachten eerder deze week een bezoekje aan de tattooshop. Hailey liet wederom een plaatje op haar lichaam vereeuwigen. Eentje die bff Kendall had ontworpen. Het 19-jarige model liet het woord PRAY op de zijkant van haar wijsvingers zetten blijkt uit dit kiekje. Hun favoriete artiest Jon Boy zette ook deze keer het inktplaatje.

De nieuwe Kylie Jenner lipkit-kleur
Kylie Jenner werkt er keihard aan haar Kylie Jenner lipkit-collectie met nieuwe kleuren uit te breiden. De eerste lichting bestond uit drie nude- en bruintinten genaamd Dolce K, Candy K en True Brown K en daar werden vervolgens nog 14 kleuren aan toegevoegd. Op SnapChat teased ze haar fans dat er nog meer kleuren aan zitten te komen deze zomer. Welke dat zijn verklapt ze nog niet. De die-hard fans moeten nog heel even geduld hebben, want ook de launch-datum is nog niet bekend.

Laatste nieuws

Zie ook