‘Geordie Shore’s Ricci komt met tell all book over Vicky’

Voormalig Geordie Shore-lid Vicky Pattison mag op haar tellen passen. Hoewel het erop leek dat het moddergooien tussen h...

Voormalig Geordie Shorelid Vicky Pattison mag op haar tellen passen. Hoewel het erop leek dat het moddergooien tussen haar en haar ex-verloofde Ricci Guarnaccio gestopt was, dreigt Guarnaccio ermee een tell all book uit te brengen over zijn relatie met de realityster. En daarin zal hij geen onderwerp onbesproken laten.

Tell all

In 2013 zetten de twee voorgoed een punt achter hun relatie, waarna Ricci verhuisde naar Australië en daar een nieuw leven opbouwde. Dat weerhield Vicky er echter niet van om in interviews keer op keer naar hem uit te halen en hem flink de grond in te trappen. Ricci hintte erop dat een tell all book over hun relatie de perfecte wraakactie zou zijn. “We kunnen nog steeds niet samen door een deur. Ze heeft heel veel dingen in haar autobiografische boek, Nothing But The Truth (2014), en interviews over mij gezegd. Zo vertelde Vicky onder andere aan Mirror: “Ricci is een boze en agressieve man. Hij heeft een behoorlijk temperament. Hij is ook geen aardig persoon als-ie gedronken heeft, maar het allerergste is dat hij verwend en arrogant is.”

“Eerlijk gezegd heb ik op mijn beurt nooit iets over haar gezegd. Dus mijn boek zal ooit op een dag uitkomen weet je”, vertelt Ricci in een interview met Bang Showbiz. “Maar goed, het enige wat ik eigenlijk wil, is doorgaan met mijn leven en de strijdbijl begraven met Vicky. Ik wens haar het allerbeste toe.” Ricci vroeg Vicky aan het eind van Geordie Shore seizoen 3 ten huwelijk, maar de brunette blies hun verloving af in 2013 en Ricci stapte kort daarna uit de serie.

Lees ook: Vicky Pattison doet schokkende onthulling

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws