Vrouw stuurt zwangerschapsaankondiging naar verkeerde persoon

Zwangerschapsaankondigingen komen in allerlei creatieve vormen: in de vorm van een Coca Cola #ShareaCoke campagne, in ee...

Lees ook

Zwangerschapsaankondigingen komen in allerlei creatieve vormen: in de vorm van een Coca Cola #ShareaCoke campagne, in een photobooth en er wordt zelfs inspiratie gehaald uit Disney-films. Deze mommy to be wilde haar babynieuws ook op bijzondere wijze brengen, maar dat pakte heel anders uit dan gepland.

Wat vooraf ging:

Deze vrouw, van wie de naam onbekend is, wilde wraak nemen op de man van wie ze zwanger is. Why you ask? Omdat hij haar compleet links laat liggen én eigenlijk gewoon een relatie heeft met een ander. De vrouw besloot daarom contact op te nemen met zijn vriendin om haar eens flink de waarheid te vertellen over haar vriend. Let wel: een goed begin is het halve werk, maar die memo heeft deze vrouw niet begrepen. Aangezien ze het verkeerde nummer heeft opgeslagen.

In haar belevenis appt ze dus al een tijd met de vriendin van de beste man, maar degene van wie het nummer is, neemt haar volledig in het ootje wat resulteert in een hilarisch gesprek.

Beeld: ImGur

Laatste nieuws

Zie ook