Josje Huisman ergert zich mateloos

In het AD is voormalig K3-ster Josje Huisman openhartig over één van haar grootste ergernissen. En dan hebben we het voo...

Lees ook

In het AD is voormalig K3-ster Josje Huisman openhartig over één van haar grootste ergernissen. En dan hebben we het vooral over ergernissen op het gebied van cafeïne. Huh?

Een goed bakkie

Voor haar carrière als zangeres bij K3 heeft Josje jarenlang als barista gewerkt. Ze weet daarom precies tot in detail hoe je perfecte cappuccino maakt. Ze heeft dan ook een ontzettende hekel aan slechte cappuccino’s. Aan AD vertelt de kritische zangeres: “Als ik ergens koffie ga drinken en een cappuccinootje bestel valt zo’n bakkie in negen van de tien gevallen vies tegen. Heus, op het cappuccinovlak heb ik zóveel negatieve ervaringen…Ik wil stevig en romig schuim op mijn koffie. Het moet zó compact en stevig zijn dat het lepeltje erop blijft liggen. Geen slappe witte ‘badschuimbelletjes’ die bovenop de koffie drijven en hinderlijk uit elkaar spatten als je je lippen aan het kopje zet. Bah! Daar heb ik echt helemaal niks mee. Dus hang ik graag de strenge, een beetje bitchy koffiejuffrouw uit die slechte of niet nadenkende cappuccinozetters met een corrigerend verbaal tikje terecht wijst”.

Lees ook: Zien! Sexy body shoot met Josje

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook