Lindsay Lohan totaal onherkenbaar

Lindsay Lohan weet altijd maar al te goed hoe ze de gemoederen goed bezig moet houden. En dan vooral met haar uiterlijk....

Lees ook

Lindsay Lohan weet altijd maar al te goed hoe ze de gemoederen goed bezig moet houden. En dan vooral met haar uiterlijk. Eerder zagen we al dat ze, onder andere, haar lippen had laten doen, maar nu is ze totaal onherkenbaar op de rode loper verschenen.

Oh oh, Lindsay

Voor het eerst samen met haar verloofde, Egor Tarabasov, verscheen ze op de rode loper. Sindsdien is haar hele fanbase in rep en roer. Want wat heeft de actrice met haar gezicht gedaan? Haar gezicht is een stuk dunner en gladder, en zie je ook die verschillen in haar wangen en lippen? Of zou het iets te maken hebben met haar “zwangerschapsgloed”? De beelden zie je hieronder.

Zwanger?

Bij Lindsay Lohan weet je maar nooit wat je kan verwachten. Zo waren er afgelopen tijd heel wat geruchten over een verloving, die ontkend werden door een woordvoerder van de actrice, maar tegelijkertijd weer bevestigd werden door een insider. Later kwam er nog een schepje bovenop. Lindsay zou namelijk zwanger zijn! Alle details lees je hier.

Lees ook: Lindsay Lohan deelt prachtige make-uploze selfie

Toen

Daarna

Nu

Bron: Hollywood Life, Beeld: Hollandse Hoogte, Getty

Laatste nieuws

Zie ook