Calvin Harris doet schokkende onthullingen over breuk tussen hem en Taylor Swift

Het is inmiddels meer dan twee weken geleden dat Calvin Harris en Taylor Swift uit elkaar gingen. De reden achter de bre...

Lees ook

Het is inmiddels meer dan twee weken geleden dat Calvin Harris en Taylor Swift uit elkaar gingen. De reden achter de breuk bleef lange tijd onduidelijk, maar volgens bronnen zouden hun verschillende levens en toekomstplannen daar de reden van zijn. Calvin is alle geruchten nu helemaal zat, en vertelt eindelijk zijn kant van het verhaal.

Eerlijkheid

Op social media barstte de bom toen Taylor Swift slechts enkele dagen na de breuk met Calvin, alweer zoenend in het openbaar werd gespot met acteur Tom Hiddleston. Calvin kreeg heel wat vragen naar zijn hoofd geslingerd over de situatie, en besloot om voor eens en voor altijd duidelijk te zijn. Hij reageerde op berichten op social media, en zijn woorden zijn de harde realiteit.

Reactie

Volgens de dj heeft zijn ex de controle over de media en heeft men geen idee wat er aan de hand is vanuit zijn perspectief, die volgens hem veel erger is. Op de vraag of hij jaloers is op Taylor en haar nieuwe vlam, antwoordt hij: “Niet jaloers, ik ben vrij!” Ook maakt hij voor eens en altijd korte metten met de vraag wie de relatie nu eigenlijk verbroken heeft. “Man, ik ben bij niemand weg gegaan en zij is ábsoluut niet verdrietig over de situatie. Het is goed zo.” Doelt hij hierop dat de liefde tussen Tom en Taylor al langere tijd speelde? De dj heeft veel reacties verwijderd, maar hier, hier en hier kun je ze nog lezen.

Lees ook: Taylor Swift nu al zoenend gespot met andere man

Bron: The Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook