Anouk is bevallen!

Hoera! Anouk is bevallen van een dochter. Ze heeft de naam Jelizah Rose gekregen. "Mijn leven in ongelofelijk....

Hoera! Anouk is bevallen van een dochter. Ze heeft de naam Jelizah Rose gekregen. “Mijn leven in ongelofelijk. We zijn ontzettend verliefd”, schrijft de zangeres op Instagram bij een foto waarop haar vriend Dominique Schellekens met de kleine poseert.

Happy family

Begin dit jaar maakte Anouk bekend zwanger te zijn van haar zesde kindje. “The Notorious B.I.G. #6” schreef ze bij een foto. Anouk heeft al vijf kinderen. Zo heeft ze samen met Remon Stotijn zonen Benjamin Kingsley, Elijah Jeremiah en dochter Phoenix Ray. Samen met rapper Unorthodox kreeg ze zoon Jesiah Dox en basketballer Seraino Dalgliesh is de vader van haar jongste zoontje Sion Jethro.

Moeilijk

Nogmaals moeder worden ging niet zonder slag of stoot, liet Anouk eerder weten. Zo vertelde ze: ““In de afgelopen zes maanden ben ik ongeveer de hele tijd –-ik denk vanaf mei- zwanger geweest. Maar ik ben een paar keer het kindje verloren.””

Ondanks de miskramen wilde ze toch nog een kindje met Dominique. “”Ja, hoewel ik toch wel onzeker ben geworden, na al die miskramen. Ik heb al vijf gezonde kinderen, het moet zó erg zijn voor vrouwen die zoiets aan het begin meemaken, dat besef ik nu pas. Maar omdat het altijd goed is gegaan en het gaat dan een paar keer achter elkaar mis, dan sta je daar toch wel even bij stil.””

Gefeliciteerd, Anouk!

A photo posted by anouk (@anouk) on

Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws