De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner intiem met nieuwe lover in videoclip

Het lijkt erop dat Kylie Jenner en rapper PartyNextDoor hun relatie bevestigd hebben. De realityster is namelijk te zien in zijn nieuwe videoclip en het gaat er behoorlijk pikant aan toe tussen de twee. Op de beelden is namelijk een hevige zoenpartij tussen Kylie en de rapper te zien. Ook meteen een flinke sneer naar haar ex Tyga, aangezien ze ook regelmatig in zijn clips te zien was.

Nieuwsgierig? Bekijk de beelden hieronder:

Tyga en Kylie toch weer samen?

En ondanks dat Kylie zoent met rapper PartyNextDoor in zijn nieuwe clip, lijkt het erop dat zij en Tyga weer samen zijn. Zo deelde Tyga vandaag een foto via Instagram van een ‘huilende’ Kylie Jenner die op bed zat. Daarbij schreef hij: “they always come back.” Niet veel later veranderde hij de tekst in ‘Back’en uiteindelijk verwijderde hij het beeld zelfs van zijn pagina.

Kim deelt weer een kiekje van zoontje Saint

Eerder lieten fans van Kim Kardashian al goed merken dat ze zich afvroegen waar zoontje Saint West was gebleven en zelfs of het jongetje wel echt bestond. Maar aan die speculaties maakt de vrouw van Kanye West nu een eind.

Vandaag deelde ze via Instagram namelijk weer een foto van het kleine ventje. De fans zijn dan ook opgelucht. “Eindelijk”, schrijft één van hen. Een ander zegt: “Ik denk dat ze in de gaten hadden dat ze hem nooit meer lieten zien en dat ze nu dachten: het wordt wel weer eens tijd.”

Bron: Mirror, Telegraaf, Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws