Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Nicolas Cage gescheiden

Acteur Nicolas Cage is gescheiden. De acteur en zijn vrouw Alice Kim zijn volgens een woordvoerder van Nicolas al sinds januari uit elkaar. Dit is later aan People bevestigd. Nicolas en Alice waren bijna twaalf jaar getrouwd en ook heeft het stel een zoon. Wat de reden van de breuk is, is niet bekendgemaakt.

Kanye West haalt uit naar Taylor Swift

Rapper Kanye West is geen fan van Taylor Swift, dat heeft de laatste jaren dan ook voor een hoop ophef gezorgd. Toch leken Taylor en Kanye de laatste tijd door één deur te kunnen, maar nu haalt de rapper in zijn nieuwe videoclip opnieuw uit naar Taylor. In de clip zien we namelijk een topless Taylor. Zij is overigens niet de enige celeb die halfnaakt in de video verschijnt. Ook Kim Kardashian, Rihanna, Anna Wintour, Amber Rose en vele andere celebs liggen naakt met Kanye in bed. Bekijk de video HIER.

Justin Bieber gewond

Zanger Justin Bieber raakte een paar uur voor één van zijn concerten gewond. De zanger speelde een potje basketbal en dat liep niet goed af. Justin viel namelijk en daardoor is zijn enkel verstuikt. Op zijn Instagram deelt de zanger een kiekje van zijn enkel en dat ziet er niet zo goed uit. Toch besloot Justin om gewoon door te gaan met zijn concert.

Gonna be taking it easy tonight on stage sprained my ankle playing ball smh all good still gonna crush

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Bron: RTL Boulevard, Perez Hilton

Laatste nieuws

Zie ook