Mensen met deze haarkleur zijn het beste in bed

Tja, je weet wat ze zeggen: blondes have more fun. Maar als het om seks gaat zijn het de brunette's die het laatst lache...

Lees ook

Tja, je weet wat ze zeggen: blondes have more fun. Maar als het om seks gaat zijn het de brunette’s die het laatst lachen. De dating website IllicitEncounters.com startte namelijk een klein onderzoekje onder haar bezoekers en deed een paar bijzondere ontdekkingen.

Onderzoek

Voor het onderzoek kregen 1000 mannen en vrouwen door middel van een poll verschillende vragen voorgeschoteld. En wat bleek? Maar liefst 58% van hen gaf aan dat brunette’s het beste zijn in bed. En naast het feit dat blondines lager scoorden in de slaapkamer, gaven de respondenten ook aan dat mensen met blond haar eerder sneller vreemdgaan. Maar liefst 54% beoordeelde hen als meest ontrouw, 26% de brunette’s, 12% ging naar mensen met zwarte lokken en tot slot gaf slechts 8% mensen met rood haar aan.

Meer feitjes

Daarnaast deed de website nog een aantal bijzondere ontdekkingen. Komen ze:

1) Een kwart van de vrouwen gaf aan dat ze met een man naar bed zouden gaan die ze niet zo aantrekkelijk vinden als ze met hem kunnen lachen.

2) 36% van de respondenten onthulden dat de onzekere mensen met wie ze gedatet hebben vaak beesten in bed waren.

3) Een paar goede dansmoves bleken geen musthave te zijn. Zo gaf driekwart van de vrouwen en 63% van de mannen aan dat de persoon met wie ze de leukste tijd in de slaapkamer hadden, vaak een vreselijke danser was.

Lees ook: Vrouwen die deze kleur kleding dragen, komen slimmer over

Bron: DailyMail, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook