Demi Lovato doet schokkende onthulling over jeugd

Beroemd zijn heeft z'n voordelen en nadelen en Demi Lovato heeft de nadelen zeker gemerkt. Demi brak internationaal door...

Lees ook

Beroemd zijn heeft z’n voordelen en nadelen en Demi Lovato heeft de nadelen zeker gemerkt. Demi brak internationaal door dankzij haar rol in de Disney-film Camp Rock en lijkt het nu allemaal te hebben. Maar nu doet ze een hele schokkende onthulling over haar jeugd…

Eetstoornissen en verslavingen

De Amerikaanse actrice en zangeres is nu 23 jaar, maar had nooit gedacht dat ze die leeftijd zou halen. “Ik had nooit verwacht dat ik de 21 jaar zou halen”, vertelt ze in een interview met American Way. Jarenlang kampte Demi met eetstoornissen, psychische problemen en verslavingen en ze wist dat ze met die levensstijl jong zou sterven. Daarom besloot ze vier jaar geleden een eind te maken aan haar problemen.

‘Net als Britney en Lindsay’

Dat was niet altijd even makkelijk. “Ik dacht: nu voldoe ik aan het stereotype.” Ook was ze bang dat ze in de voetsporen van Britney Spears en Lindsay Lohan zou treden, die hun bekendheid ook te danken hebben aan Disney. “Ik dacht: crap, dat ben ik over drie jaar.”

Nu probeert Demi anderen te inspireren met haar verhaal en daarom is ze ook erg open over haar verblijf in verschillende klinieken. “Ik begon niet aan de behandelingen met het idee: oké, nu word ik een rolmodel. Aanvankelijk stond dat me tegen, maar nu is het een deel van mijn leven geworden.”

Lees ook: Verschrikkelijk nieuws voor Demi Lovato

Bron: Telegraaf, Independent, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook