De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: eitheryou love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

In deze outfit had je Kim Kardashian nooit verwacht

Kim Kardashian en casual? Die twee lijken bijna niet samen te gaan. De realityster wordt meestal gespot in strakke kokerrokken en crop tops, maar ging dit keer ze voor iets héél anders. Ze droeg namelijk een oversized witte blouse. Enne, niet een beetje wijd ook! Zou ze ‘m van manlief Kanye hebben geleend? Bekijk de look hieronder:

Kanye verwacht aanklacht door videoclip

Kanye West lanceerde afgelopen vrijdag zijn nieuwe videoclip Famous, die zorgde voor het wat ophef. In de clip zijn namelijk verschillende celebs poedelnaakt te zien. De rapper weet héél goed dat sommige van hen daar absoluut niet blij mee zijn en schreef dan ook op Twitter: “Kan iemand me eindelijk aanklagen?”

In het filmpje zijn onder andere Kim Kardashian,Caitlyn Jenner, Rihanna, Chris Brown, Bill Cosby, DonaldTrump en George W. Bush te zien. Eerder liet TMZ al weten dat Kanye beweert dat de celebs het écht zijn, maar verschillende woordvoerders hebben al laten weten dat dat niet zo is.

Zo zei een woordvoerder van Trump dat de presidentskandidaat het niet zelf is. Chris Brown klaagde op Instagram over de vorm van de billen van het wassen beeld dat hem voor moet stellen en ook George W. Bush ging niet naakt voor de 39-jarige rapper. “Mocht er al twijfel over bestaan, dat is niet president Bush”, liet een woordvoerder van de oud-president van de Verenigde Staten weten aan TMZ. “Hij is veel beter in vorm.”

Kendall Jenner gespot met héél bijzonder kapsel tijdens Paris Fashion Week

Ook dit jaar loopt Kendall Jenner weer mee in shows van de grootste merken tijdens Fashion Week. Maar tijdens de show van Givenchy moesten we toch even twee keer kijken voor we haar herkenden. Het model had namelijk een wel heel bijzonder kapsel, dat met een flinke dosis stijlproducten aan haar hoofd geplakt was. Bekijk de look hieronder:

Bron: DailyMail, Telegraaf, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook