Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1) Wauw! Estavana Polman schittert op rode loper met Rafael van der Vaart

Inmiddels mag iedereen weten dat Estavana Polman en Rafael van der Vaart tot over hun oren verliefd zijn. Het koppel verscheen vandaag voor het eerst samen op de rode loper en zo zagen we de handbalster nog nooit!

2) Ai! Deze celebs kunnen wel een pedicure gebruiken

Celebs worden continu in de gaten gehouden door paparazzi en moeten er daarom eigenlijk altijd tip top uitzien. En ook als het gaat om de kleinste details want er wordt écht op alles gelet. Zo ook hun voeten! Enne, soms kunnen ook zij wel een pedicure gebruiken. Wij hebben een paar van die gevallen voor je op een rijtje gezet:

3) Nog een castlid verlaat Geordie Shore

Er lijkt geen einde aan te komen… Begin deze maand liet Charlotte Crosby al weten dat ze definitief stopt met de serie Geordie Shore en daarna liet ook een ander castlid weten de show te verlaten! Enne, nu is er wéér een Geordie die ermee stopt…

Laatste nieuws

Zie ook