Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé verrast met optreden
Beyoncé heeft zondag vier BET Awards binnengesleept. Het nummer Formation en de bijbehorende clip wonnen de prijs voor beste video, de publieksprijs en de Centric Award, die wordt uitgereikt aan de beste r&b-act. De zangeres won ook nog de prijs voor beste vrouwelijke artiest. Beyoncé zorgde voor een grote verrassing in het Microsoft Theater in Los Angeles door het openingsoptreden van de avond te verzorgen.

De BET Awards worden jaarlijks uitgereikt aan Afro-Amerikanen. Naast de muziekcategorieën zijn er ook prijzen voor sportmensen en acteurs. Dit jaar gingen tennisster Serena Williams en basketballer Steph Curry er met de sportprijzen vandoor. Taraji P. Henson en Michael B. Jordan werden geëerd als beste actrice en acteur.

Adele boert in gezicht van fan
Adele stond dit weekend op het Glastonbury festival in Groot-Brittannië. Haar optreden hielde de gemoederen flink bezig. De zangeres zong niet alleen de sterren van de hemel, maar ze vloekte er ook op los. Tot ongenoegen van vele fans. Alsof dat niet genoeg was, kreeg één fan een heel onaangename verrassing toen ze naast de 28-jarige op het podium stond. Adele boerde namelijk in haar gezicht. Bekijk het fragment hieronder.

Chloë Grace Moretz wilde onder het mes
Tegenwoordig zet ze zich af tegen vertekende lichaamsbeelden in Hollywood, maar een paar jaar geleden wilde Chloe Grace Moretz zelf naar de plastische chirurg. Haar moeder stak daar echter een stokje voor. De negentienjarige actrice vertelt in een interview in de Amerikaanse ELLE dat ze op haar zestiende een borstvergroting wilde. Ook wilde ze iets aan de vorm van haar gezicht veranderen en haar bilpartij verkleinen. Haar moeder was daar echter faliekant op tegen en gaf geen toestemming. “Daar vond ik veel kracht in”, zegt Chloe nu. “Daarom probeer ik nu zo naturel mogelijk te blijven. Ik probeer dingen te veranderen. Bijvoorbeeld door eerlijk te zijn dat ik extensions in mijn haar heb, en dat ik dit lichaam heb omdat ik zeven dagen per week sport en heel gezond eet. Ik wil niet dat jonge vrouwen denken dat ik gewoon zo geboren ben.”

De Kick-Ass-ster zegt nog steeds last van onzekerheden te hebben. Vriendje Brooklyn Beckham is een grote steun. “Als ik me slecht voel over mezelf, zegt hij altijd: ‘Stop. Luister naar wat je zelf vertelt in interviews, kijk naar waar je voor staat. Alle jonge vrouwen zijn mooier dan ze denken’. Ik vind het zo goed dat een zeventienjarige man zo naar vrouwen kijkt.”

Beeld: Show, Getty, Bron: ANP, Show, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook