Man Sylvia Geersen laat zich uit over relatieproblemen

Het huwelijk van Sylvia Geersen en haar echtgenoot Rogelio Castro Martinez zou in zwaar weer verkeren. Het model stapte...

Lees ook

Het huwelijk van Sylvia Geersen en haar echtgenoot Rogelio Castro Martinez zou in zwaar weer verkeren. Het model stapte na tien dagen in het huwelijksbootje met haar lover en was vastberaden binnen een jaar naar Mexico te verhuizen om voor altijd bij hem te zijn. Kort daarna bekeerde ze zich ook tot het Christendom voor haar geliefde. Maar toen Sylvia een week geleden een foto de wereld in slingerde met een cryptisch bijschrift begonnen de speculaties. Want zou het sprookje dan écht na een half jaar voorbij zijn?!

Over en uit?

De gezellige liefdeskiekjes op Instagram werden verwijderd en maakten plaats voor foto’s met inspirational bijschriften. Aan Shownieuws vertelde Sylvia: “Ik kan en wil er op de moment niks over zeggen.” Wel liet ze weten dat de relatie tussen haar en haar Mexicaanse vlam niet voorbij was. “Het is allemaal niet makkelijk. Maar voorlopig blijf ik hier”.

Gekwetst

Nu laat Rogelio zich ook uit over de vermeende breuk en de moeilijke periode die het koppel doormaakt. Bij een foto van de twee schrijft hij op Instagram: “Echte liefde is meer dan alleen emotie, maar waar karakter, respect, trouw en inzet.” Hij zet ook een quote online met de tekst: “Het teken van volwassenheid is om wanneer iemand je kwetst te proberen die persoon te begrijpen, in plaats van terug te kwetsen.” Rogelio heeft de laatste dagen meer foto’s van Sylvia online gezet met onder andere als bijschrift: “ik ben zo verliefd op deze vrouw” en “mijn prinses”.

Bron: Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook