Foto: Is dat een baby bump, Beyoncé

De geruchten rondom Beyoncé en een mogelijke zwangerschap houden hardnekkig aan. Nu is er wéér iets dat deze geruchten e...

Lees ook

De geruchten rondom Beyoncé en een mogelijke zwangerschap houden hardnekkig aan. Nu is er wéér iets dat deze geruchten extra aanwakkert.

Baby bump

Het koppel is afgelopen week op de gevoelige plaat vastgelegd tijdens een trip op Hawaii. De zangeres was tijdens hun stranddag gehuld in een witte maxi-jurk met ruches en volgens TMZ zou ze een baby bump verhullen. Volgens fans zwaar overdreven. De foto’s zijn volgens hen gewoon vanuit een ongunstige hoek genomen en door de ruches ontstaat er een illusie van een buikje. Wat denk jij?

Nummer twéé

Beyoncé maakte haar vorige zwangerschap, van dochter Blue Ivy, bekend tijdens de MTV Video Music Awards in 2012. Er gaan sindsdien geregeld geruchten dat het stel het gezin verder uit wil breiden. Zo voegde Jay Z in september een veelzeggend zinnetje toe aan de songtekst van een nummer tijdens een optreden in Parijs. Uit de tekst bleek volgens Amerikaanse media dat Beyoncé in verwachting was. Of Blue Ivy daadwerkelijk een grote zus wordt, moeten we nog even afwachten. Jay en Bey hebben nog niet gereageerd. Bekijk de foto’s hieronder.

Lees ook: Beyoncé verbreekt stilte over scheiding

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook