‘Gordon Ramseys vrouw was niet zwanger’

Gordon Ramsay’s vrouw Tana Ramsay verloor eerder deze maand haar kindje. Tana was toentertijd zes maanden zwan...

Lees ook

Gordon Ramsay’s vrouw Tana Ramsay verloor eerder deze maand haar kindje. Tana was toentertijd zes maanden zwanger van haar vijfde kind, een dochter, die ze dit najaar zou verwelkomen. Maar volgens Sarah Symonds, de vrouw waarmee Gordon Ramsay van 2001 tot 2008 een affaire had, moet Tana’s zwangerschap met een flinke korrel zout genomen worden.

Wait what?

De sterren-kok zou naar verluidt tegen zijn minnares hebben gezegd dat hij gesteriliseerd was, waardoor een zwangerschap zo goed als uitgesloten zou zijn. Sarah, die zichzelf omschrijft als een ‘professioneel minnares’, denkt dat Tana’s zwangerschap enkel een PR-stunt is geweest. Aan entertainmentwebsite Radar Online vertelt ze: “Ik heb het gevoel dat hij om PR-redenen over de nepzwangerschap van zijn vrouw moest praten, zodat hij sympathie zou hebben van zijn fans. Ik vind het ook vreemd dat we nooit het babybuikje van zijn vrouw hebben gezien. Zelfs niet toen ze al vijf maanden zwanger was en ze beweerde het kindje te hebben verloren.”

Volgens Sarah was de zwangerschap een charmeoffensief van Gordon. “Zijn vrouw heeft nooit over haar zwangerschap gesproken, het was altijd Gordon die het woord deed. Ook toen er sprake was van een miskraam, was hij het die naar voren stapte en een officieel statement op Facebook plaatste.”

Medeleven

Sarah laat wel weten dat ze met Tana meeleeft in deze moeilijke tijd áls ze daadwerkelijk het kindje heeft verloren. “Als dat echt zo is, dan houdt dat ook in dat Gordon niet gesteriliseerd is en dat hij dus tegen mij heeft gelogen, alleen maar om onveilige seks te kunnen hebben. Sterker nog, hij gebruikte alleen een condoom tijdens onze laatste vrijpartij. Ik hoorde van anderen dat hij het ook met andere vrouwen deed, waardoor ik geen risico wilde lopen. Gelukkig was ik zelf ook aan de pil.”

Lees ook: De emotionele betekenis die achter deze tattoo schuilt

Bron: Radar Online, Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook