Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Fajah Lourens krijgt haar eigen reality-show!

Fajah Lourens is on Faya! De fitness-goeroe staat al weken op nummer 1 met haar Killerbody dieet-boek, bereikt al haar doelen met My Killerbody Motivation en is ook nog eens dj. Nu zitten er echter nog meer spannende projecten aan te komen voor de duizendpoot, want ze heeft een nieuwsgierig-makende foto op Instagram geplaatst!

2. Jan Versteegh en Tim Hofman naakt en zoenend op cover

Het begon met Geraldine Kemper en Kim Feenstra die samen een zéér pikante fotoshoot deden voor een blad, en daar veel lovende woorden over kregen. Dat kunnen wij ook, dachten Tim Hofman en Jan Versteegh. Zij staan namelijk halfnaakt én tongzoenend op de cover van L’Homo, en de beelden zijn geen kattenpis!

3. Grote, onverwachte verrassing op babyshower

Deze aanstaande moeder gaf een feestje om aan al haar vrienden en familie het geslacht van hun toekomstige kindje bekend te maken. De toekomstige vader had echter hele andere plannen op het feestje, en de moeder wist van niks!

Laatste nieuws

Zie ook