Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Khloe ongelukkig op verjaardag
Khloe Kardashian mocht maandag 32 kaarsjes uitblazen, maar de realityster liet weten niet dol te zijn op haar eigen verjaardag. Op haar website beantwoordde Khloe vragen over haar verjaardag. “Ik hou van de verjaardagen van anderen, maar als ik eerlijk ben word ik verdrietig van de mijne”, liet ze daar volgens The Mirror weten. Op verjaardagen in het verleden zou zo vaak iets vervelends gebeurd zijn, dat ze zich altijd afvraagt wat er deze keer mis zal gaan.

Khloe’s familieleden deden toch hun best haar een fijne dag te wensen. Moeder Kris en zussen Kourtney en Kim deelden oude familiekiekjes met felicitaties op social media.

Een foto die door krisjenner is geplaatst op

Kevin Jonas krijgt weer een dochter
Kevin Jonas en zijn echtgenote Danielle Jonas verwachten een meisje. Dat maakte de zanger bekend op Instagram. Op de foto staat dochter Alena Rose (2) met een grote ballon met de tekst “baby girl”. “We krijgen een meisje”, schrijft hij bij de foto. De zanger, die met zijn broers bekend werd als The Jonas Brothers, zei vorige maand al dat hij graag nog een dochter wilde. “Ik heb altijd twee kinderen gewild, twee meisjes”, zei Jonas, die direct benadrukte dat de gezondheid van zijn tweede kind belangrijker is dan het geslacht. “Ik heb m’n hele leven te midden van jongens doorgebracht, nu wil ik omringd worden door vrouwen”, aldus Kevin.

Lena Dunham vindt Kanye’s clip Famous verontrustend
Eén van de meest verontrustendste artistieke uitlatingen van deze tijd. Zo noemt Lena Dunham de videoclip Famous van Kanye West. In een post op Facebook schrijft de Girls-bedenker dat de video haar verdrietig, onveilig en bezorgd maakte om tienermeisjes die ernaar kijken. “Terwijl aanrandingen op het web geslingerd worden en meisjes zelfmoord plegen omdat ze geëtaleerd worden op een manier die ze nooit hadden verwacht [..], moet ik gedumpte, bewusteloze waxlichamen zien van bekende vrouwen, neergedrapeerd alsof ze gedrogeerd en afgedaan zijn?”

Lena benadrukt in het stuk dat ze niets tegen de artiest en zijn schoonfamilie de Kardashians heeft. Ze prijst de manier waarop de familie laat zien hoe vrouwen hun eigen lot bepalen en zegt zelfs “Ik zou een hele zomer kunnen doorbrengen in Kamp Kardashian.” Kanye noemt ze cool, maar Famous kan ze niet aanzien, zo schrijft de actrice en regisseur. “Ik wil het niet zien. Het voelt geïnspireerd door een aspect van onze cultuur die ervoor zorgt dat vrouwen zich niet veilig voelen in hun eigen bed, in hun eigen lichaam.”

Bron: RTL, Beeld: Instagram, Tidal, Getty

Laatste nieuws

Zie ook