Komen Peter Jan Rens en Virginia weer bij elkaar?

Peter Jan Rens en zijn 42 jaar jongere vriendin Virginia van Eck zetten afgelopen december een punt achter hun relatie....

Lees ook

Peter Jan Rens en zijn 42 jaar jongere vriendin Virginia van Eck zetten afgelopen december een punt achter hun relatie. Maar het lijkt erop dat het spraakmakende koppel hun liefde alsnog een tweede kans gaan geven. “Dit jaar ga ik met Virginia naar Tenerife toe reizen waar onze liefde is begonnen! Dit in de hoop dat het weer allemaal opnieuw begint! De laatste ronde! Doet ze t of doet ze t niet!?”, schrijft Peter Jan in een Facebookpost.

Ellende

Virginia klapte vorige maand uit de school over haar relatie met de presentator. Zo vertelde ze aan Shownieuws: “Peter Jan en ik zijn allebei ons eigen weg gegaan na veel ellende en problemen. Het was ook beter om niet meer onder 1 dak te leven. De gedachte alleen al met het feit hoe hij ons heeft achter gelaten zegt al genoeg over hem.” Behoorlijk wat Bad Blood dus tussen de twee. “Ik ben enorm aangeslagen en er zijn veel dingen gebeurd. Wat mij is aangedaan had ik nooit verwacht en ik heb mij flink vergist hierin”, voegde ze eraan toe. Hun dochter Djelisa heeft niet meegekregen van de drama tussen haar ouders. Peter en Virginia dragen beiden de zorg voor hun Djelisa, maar ze hebben aparte slaapkamers. “Natuurlijk hebben we nog wel eens discussies. Maar de borden vliegen niet meer door de kamer en er is absoluut geen sprake van een liefdesrelatie”, zei ze toen.

Beeld: ANP, Facebook, Bron: Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook