Kendall Jenner is met déze bekende rapper gespot

Kendall Jenner wil nog lang geen afscheid nemen van haar vrijgezellenbestaan, maar het 20-jarige model wordt continu gel...

Lees ook

Kendall Jenner wil nog lang geen afscheid nemen van haar vrijgezellenbestaan, maar het 20-jarige model wordt continu gelinkt aan verschillende A-listers. Zo passeerden onder andere Harry Styles, basketballer Jordan Clark en Formule 1-coureur Lewis Hamilton de revue. Deze week had Kendall een tête-a-tête met rapper A$AP Rocky (27) in Parijs en je raadt het al: de geruchtenmolen draait weer eens overuren, de Jenner-telg en de rapper zouden Hollywoods nieuwste it-koppel zijn.

A$AP Kendall

Zowel Kendall als A$AP Rocky, wiens echte naam Rakim Mayer is, zijn momenteel in de Franse hoofdstad voor Menswear Fashion Week. Volgens Us Weekly genoten de twee van een diner en bezochten daarna de Cartel Club tot in de vroege uurtjes. Hun verblijf is niet onopgemerkt gebleven. De twee werden door fans op de gevoelige plaat vastgelegd. Bekijk de foto’s hieronder. Ook jongere zus Kylie heeft een nieuwe rapper binnen gehengeld, zij wordt sinds kort gelinkt aan rapper Party Next Door en ze verscheen zelfs in zijn videoclip. Die bekijk je HIER.

Beeld: Twitter, Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook