‘Deze twee Geordies hebben óók het bed met elkaar gedeeld’

Gary Beadle haalde in een nieuw interview keihard uit naar castlid Chloe Ferry. “Ik veeg nog liever mijn billen af met e...

Lees ook

Gary Beadle haalde in een nieuw interview keihard uit naar castlid Chloe Ferry. “Ik veeg nog liever mijn billen af met een cactus dan dat ik met haar het bed in duik”, vertelde hij uit. Ouch! Volgens Geordie-ster Chantelle Connelly moet die uitspraak van Gary met een flinke korrel zout genomen worden.

Feiten

Volgens fans hebben Gary en Chloe weldegelijk het bed met elkaar gedeeld. En Twitter rant van Chantelle doet vermoeden dat er inderdaad een kern van waarheid in zit. De 26-jarige realityster, die afgelopen week uit de show stapte, tweette: “@ChloeGshore O, ik ben een slang? Hmmm en jij dan? Ik dacht dat je Charlotte haar beste vriendin was.”, “Mensen hebben altijd zo’n grote mond, terwijl ze de feiten niet weten. Nou, ik weet alles. Wacht maar tot ik vertel wat er gebeurt, wanneer de camera’s niet draaien.” En “Dacht je dat Chloe zo’n lieverdje was? Wacht maar tot alles uitkomt.”

Het moddergooien is officieel begonnen. Zou Gary dan écht het bed hebben gedeeld met Chloe? Only time will tell.

Lees ook: Deze ster gaat Charlotte vervangen in Geordie Shore

Bron: Mirror UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook