Yolanthe en Wesley nemen maatregelen

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, wordt zondag gedoopt op Ibiza. Het koppel heeft daarom vooraf al...

Lees ook

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, wordt zondag gedoopt op Ibiza. Het koppel heeft daarom vooraf alvast een waarschuwing gegeven aan de media.

Waarschuwing

Ze stellen het niet op prijs dat er straks hordes fotografen een glimp op proberen te vangen van hun zoon of andere familieleden en nemen daarom nu al maatregelen. In een brief maken ze duidelijk dat media niet welkom zijn. Doen ze het toch, dan komen ze er niet zomaar mee weg.

“Foto’s of andere audiovisuele vastleggingen (gezamenlijk: de opnamen) van Wesley of Yolanthe en overige aanwezigen op het terrein, ongeacht of deze wel of niet vanaf het terrein of van openbare weg/straat zijn genomen, zijn zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van hun zelf of hun management niet toegestaan”, luidt in de brief. “Tegen het maken van dergelijke opnamen, het in het bezit hebben van de opnamen en de publicatie daarvan zal direct worden opgetreden, aangezien dergelijke publicatie geen enkel redelijk doel zal dienen.”

Doop

Aankomend weekend gaat de kleine Xess voor de tweede keer naar Ibiza. Deze keer wordt hij daar gedoopt. “Voor mij was het heel bijzonder om met Xess Xava naar mijn geboorte-eiland af te reizen. We zijn een paar keer naar het kerkje geweest waar ik zelf ook ben gedoopt. Net als al mijn broers en zussen, dus ik koester veel warme herinneringen uit mijn kinderjaren daar”, vertelde ze eerder. “Het is een prachtig Spaans kerkje – vredig, wit en sereen – en de priester vindt het geweldig om onze baby in te zegenen, omdat hij onze familie al zo lang kent. Wesley en ik zijn allebei katholiek en we zijn getrouwd voor de katholieke kerk. Dat willen we ons zoontje ook meegeven.”

Onlangs deelde Yolanthe nog een foto samen met Xess in bad, die zie je hier.

Lees ook: Heeft Yolanthe groot nieuws?

A photo posted by yolanthecabau (@yolanthecabau) on

Bron: Nu.nl, beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook