Sylvie Meis: ‘Paparazzi blijven maar jagen en terugkomen’

Sylvie Meis (38) maakt zich op voor een hete zomer. Je krijgt haar met geen mogelijkheid een tentje in, maar heel erg ov...

Lees ook

Sylvie Meis (38) maakt zich op voor een hete zomer. Je krijgt haar met geen mogelijkheid een tentje in, maar heel erg over the top hoeft nou ook weer niet. “Ik ben niet van de grote privévilla’s en op en neer rennende butlers.”

Glamour

Er hangt meestal een dikke zweem glamour om Sylvie’s tripjes: snelle jachten, spectaculaire outfits en witte stranden. Toch gaat het er volgens Meis niet overdreven ‘jetsetterig’ aan toe. “Ik ben niet iemand van de verlaten stranden, grote privévilla’s en op en neer rennende butlers. Het moet een beetje normaal en gezellig blijven. Ik ben daar niet heel crazy in. Misschien voor de buitenwereld wel, maar de waarheid is dat ik net als ieder ander gewoon wil genieten van mijn rust.”

Kamperen? No thanks!

Er is één grote no-go: kamperen. De Let’s Dance-presentatrice is nooit een happy camper geweest, en dat gaat niet gebeuren ook. “Ik ben totaal geen kampeertype. Anderen kunnen dan roepen van: vrijheid, geweldig! Maar ik kan het niet leuk vinden. Ik heb weleens gekampeerd met school, maar om nou te zeggen dat ik dat heel erg in mijn herinnering heb: nee. Het doet me vooral denken aan op je teenslip- pers en met een toiletrol onder je arm naar de wc…”

Paparazzi

Na een veeleisend tv-seizoen maakt Meis zich op voor een welverdiende zomervakantie. Haar bestemmingen probeert ze zo goed en zo kwaad als het gaat geheim te houden, wat in de meeste gevallen wil zeggen: totdat ze ten prooi valt aan de paparazzi.

“Dat blijft lastig. Begin dit jaar was ik in Miami. Ik merkte dat er paparazzi op het strand waren en dat vond ik, moet ik eerlijk toegeven, zó vervelend dat ik de rest van de vakantie bij het zwembad heb doorgebracht. Gewoon, om die hysterie maar te vermijden. Het irritantste is als ze niet ophouden, terwijl ze hun foto’s allang hebben. Ze blijven maar jagen en terugkomen. Heel vervelend om je zo bekeken te voelen. Maar als je naar Ibiza of St. Tropez gaat, weet je van tevoren dat er veel paparazzi op de loer liggen. Dus als je daar problemen mee hebt, moet je dat ook gewoon niet opzoeken. Zo simpel is het ook wel weer.”

Het hele interview lezen? De nieuwe Grazia ligt vanaf vandaag in de winkel!

Lees ook: Sylvie Meis hijst zichzelf in trouwjurk

Tekst: Anette de Vries, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook