Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Caitlyn Jenner: “Ik walgde van mijn olympische lichaam”

In een nieuw interview met Sports Illustrated heeft Caitlyn Jenner een boekje opengedaan over haar leven als olympisch sporter. En dan vooral over het lichaam van de toenmalige Bruce. “De tienkamp was voor mij het ultieme voorbeeld van mannelijkheid. Ik voelde de behoefte om aan mezelf te bewijzen dat de vrouw die in mij leefde, er misschien toch niet was”. Bruce behaalde in 1976 een gouden medaille op de tienkamp, maar walgde op dat moment van zijn eigen lichaam. “De rest van de wereld zag me als een Griekse god, maar ik haatte het. Ik was groot en breed en mannelijk. Maar het was het lichaam dat me gegeven was, dus ik deed mijn beste daar het uiterste uit te halen.”

Ontwerpers willen actrice Ghostbusters niet kleden voor aanstaande première

Hoewel de designers normaal gesproken in de rij staan om hoofdrolspelers van films te kleden voor een première, is dat bij Leslie Jones niet het geval. Over twee weken is de première van de nieuwe film Ghostbusters, maar Leslie liet op Twitter weten dat er geen enkele designer is die haar wil kleden voor de rode loper. Hoewel ze schreef dat ze het wel grappig vond dat er geen animo was om haar te kleden, schreef ze er ook bij dat dit gaat veranderen, en dat ze alles zal onthouden. Niet lang daarna reageerde de winnaar van Project Catwalk, Christian Siriano, dat Leslie gewoon bij hem terecht kon voor een jurk. Dat zag de actrice wel zitten, en schreef terug: “YAAAAAASSSSSS”.

Chloe Grace Moretz haalt uit naar internetpesters

De actrice heeft op social media regelmatig te maken met internetpesters, en is daar nu helemaal klaar mee. Op Twitter haalde ze daarom uit naar deze types en hun haatvolle opmerkingen. “Krijg je er een goed gevoel van om je gemene commentaar te leveren, geeft het je op een duistere manier voldoening?” vraagt de 19-jarige blondine onder meer in een toespraak verdeeld over 6 tweets. “Voor je onbenullige dingen naar iemands hoofd slingert, denk er eens over na dat het een echt mens is waar je opmerkingen over maakt, een persoon die ook gevoelens heeft.”

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook