Is dit de echte reden dat Taylor Swift en Tom Hiddleston samen zijn?

Taylor Swift en Tom Hiddleston hebben nu ongeveer drie weken een relatie, en maken hier absolúút geen geheim van. Nu zij...

Lees ook

Taylor Swift en Tom Hiddleston hebben nu ongeveer drie weken een relatie, en maken hier absolúút geen geheim van. Nu zijn er toch wat mensen die hun bedenkingen hebben bij de relatie van het stel… En deze bedenkingen zetten je misschien wel aan het denken.

Vraagtekens

Presentatrice Wendy Williams heeft zich in haar programma niet ingehouden over haar bedenkingen bij de relatie van de twee. Zij denkt dat Tom dit vooral doet om mee naamsbekendheid te krijgen, zodat hij kans maakt om de nieuwe James Bond te worden. “Ik vind Tom Hiddleston een opportunist en ik zal je ook zeggen waarom ik dat vind. Hij wil de nieuwe James Bond worden en hij is een Engelsman. En ik denk dan: ik heb nog nooit van deze knakker gehoord en hij zal dus wel wat bekendheid willen vergaren om makkelijker aan de rol te komen. En hoe krijg je meer bekendheid? Door met een echte beroemdheid te daten”, aldus Williams.

In rap tempo

Naar verluidt verbrak Taylor Swift haar relatie met Calvin Harris om met Tom Hiddleston te zijn. Hun relatie is nu ongeveer drie weken gaande, maar gaat al net zo snel als een raket. De zangeres is zelfs al overgevlogen naar Engeland om de moeder van de acteur te ontmoeten, en de twee zijn al samen naar Italië geweest voor een romantisch tripje. Dat Taylor nog geen maand geleden nog dol verliefd was op dj Calvin Harris, wakkeren vragen aan bij Wendy. “Je bent 26. Je mag verwachten dat iemand dan wel snapt dat je niet na drie weken alles helemaal op de rit hebt. En wat zullen haar ouders denken? Die gaan ook tellen. ‘Daar heb je nummer drie’, zal het wel geklonken hebben.”

Lees ook: Calvin Harris doet schokkende onthullingen over breuk tussen hem en Taylor Swift

Bron: RTL Boulevard, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook