Roxeanne Hazes open over haar lichaam én plastische ingrepen

Roxeanne Hazes komt regelmatig in het nieuws met haar behandelingen bij de plastisch chirurg. Hoewel de meningen hierove...

Lees ook

Roxeanne Hazes komt regelmatig in het nieuws met haar behandelingen bij de plastisch chirurg. Hoewel de meningen hierover verdeeld zijn, zit er voor Roxeanne veel meer achter dan alleen een beetje plastic fantastic. Aan Beau Monde doet ze haar verhaal.

Niet zo knap

De zangeres is niet altijd zo zelfverzekerd geweest. “Als kind was ik onzeker. Ik was best een lelijk kind: Niet zo knap, te zwaar en gekke tandjes.” Toen ze ouder werd, besloot ze daarom maatregelen te nemen. Hoewel ze best tevreden was over zichzelf, vond ze dat ze hier en daar wel wat bij mocht schaven. “Ik was altijd tevreden, maar ik vond m’n dunne lippen niet mooi. Ik ben een flinke griet, maar ik had vroeger geen borsten. Dan moet je de natuur wel een handje helpen. En wat mensen erover zeggen… daar heb ik schijt aan. Wat ik met mijn lichaam doe, is mijn beslissing.”

Laat me maar lekker zoals ik ben

Hoewel Roxeanne op vrij jonge leeftijd al plastische ingrepen heeft laten doen, is ze niet van plan om als Barbie door het leven te gaan. “Het moet er natuurlijk blijven uitzien. Ik erger me eraan dat de maatschappij je verplicht fit en slank te zijn, want ik hou gewoon van een vrouw met rondingen. Ik heb ook een dikke periode gehad en ben vijftien kilo afgevallen. Ik weet dat ik meer moet sporten en gezonder moet eten want dan zouden die putjes in mijn kont verminderen. Ik heb nou eenmaal rondingen. Laat me maar lekker zoals ik ben.”

Lees ook: Zien: Roxeanne Hazes doet een Kylie Jenner

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook