Micky Hoogendijk doet nu voor eens en voor altijd haar verhaal

Micky Hoogendijk verhuisde vorig jaar naar LA om een nieuw leven op te bouwen na de breuk met Adam Curry. Ze is nu helem...

Lees ook

Micky Hoogendijk verhuisde vorig jaar naar LA om een nieuw leven op te bouwen na de breuk met Adam Curry. Ze is nu helemaal klaar met praten over haar huwelijk én scheiding en doet nu voor eens en altijd haar verhaal.

Eigen geluk

Wat op een sprookjeshuwelijk leek, liep voor Micky en Adam minder goed af. Na zes jaar zetten ze een punt achter hun relatie. Micky vond dat het tijd werd om voor zichzelf te kiezen. “Dat verhaal van een heel leven lang samen, daar geloof ik niet meer in. Als je gaat scheiden, weet je zelf verdomd goed waarom. Maar het gaat mensen geen ene moer aan. Op een gegeven moment moet je voor je eigen geluk kiezen. En dat heb ik gedaan. Daar ben ik wel een harde in”, vertelt ze in de nieuwe Beau Monde.

Veel meegemaakt en nagedacht

Die harde kant is niet iets waar Micky mee geboren is, maar heeft ze in de loop der tijd ontwikkeld. “Zelf heb ik aardig wat dingen meegemaakt waardoor ik zou kunnen verharden. In vergelijking met anderen begon mijn leven een stuk eerder. Ik was de eerste die zwanger werd, was 23 toen ik mijn zoon Pepijntje verloor.”

Door haar mislukte huwelijken heeft Micky veel nagedacht en dat heeft haar een ander mens gemaakt. “Bij beide huwelijken heb ik wel een jaar nagedacht. Dat doet heel veel pijn. Wat ik vooral heb geleerd is dat ik altijd op andermans trein ben gestapt. Maar tegenwoordig vaar ik mijn eigen koers. Ik kan nu oprecht zeggen dat ik weer terug ben bij mezelf.”

Lees ook: Micky Hoogendijk: ‘Af en toe geeft het leven mij een enorme tik’

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook