Hoe mannen écht over zomerkleding van vrouwen denken

Over het algemeen denken mannen héél anders over fashion dan wij vrouwen. Tja, zij kiezen tussen een lange of een korte...

Lees ook

Over het algemeen denken mannen héél anders over fashion dan wij vrouwen. Tja, zij kiezen tussen een lange of een korte broek terwijl wij moeten kiezen uit kleuren, vormen, stijlen en nog een aardig lijstje aan kenmerken. En hoewel we meestal toch wel dragen wat we zelf leuk vinden, is het stiekem toch best fijn om te weten wat hij nou van jouw zomergarderobe vindt. De grote vraag is dan ook: welke items vinden mannen geweldig en wat kun je beter niet aantrekken tijdens een date met je liefje? Popsugar ondervroeg een groep mannen, die goudeerlijk antwoord gaven. Komen ze:

1) Denim short

Van denim shorts is hij een absolute fan. Hij vindt die stoere en edgy touch die het broekje aan jou look geeft wel wat en daarnaast benadrukt het ook nog eens jouw booty. En tja, welke man is nou niet gek op billen? Wij hebben een paar mooie exemplaren voor je uitgezocht:

Asos, €39.44

Asos, €39.44

2) T-shirtjurkje

Van het t-shirtjurkje is hij geen fan, maar echt stom vindt hij ‘em ook weer niet. Het is namelijk een beetje afhankelijk van de lengte van het jurkje. Zolang hij wat korter is en je figuur er mooi in uitkomt, wil hij zeker dat je ‘m draagt.

Asos, €35.21

Asos, €42.25

3) Maxi Dress

Hetzelfde geldt eigenlijk een beetje voor langere jurken, oftewel maxi dresses. Zo vindt hij het vre-se-lijk als het door de jurk lijkt alsof je een grote lap stof om je heen hebt hangen en hij niets meer van jouw mooie figuur kan zien. Maar als-ie een mooie vorm heeft, vindt hij het wel weer kunnen.

Asos, €25.35

Reclaimed Vintage, €70.42

4) Espadrilles

Espadrilles zijn misschien niet de meest sexy schoenen ter wereld, maar ideaal voor de zomer. En zo ziet hij dat ook. Niet zijn favoriet, maar hij kan ermee leven.

Asos, €25

Soludos Jason Polan, €95

5) Badpak

Je denkt misschien dat mannen alleen fan zijn van bikini’s, maar dat is helemaal niet waar. Zo zijn ze gek op badpakken met een lage rug of die net iets hoger uitgesneden zijn.

Private Party, €91.55

Billabong, €76.05

6) Zomerse sjaaltjes

Tja, mannen blijven mannen en sommige vrouwelijke trekjes zullen ze nooit begrijpen. Zo vragen ze zich altijd af waarom we samen met onze vriendinnen naar het toilet gaan, waarom we soms uren voor onze kledingkast staan en nu ook: waarom we sjaaltjes dragen in de zomer. Hij heeft er zeker geen probleem mee, maar de reden om ze te dragen als de zon volop schijnt, is voor hem een raadsel.

Reclaimed Vintage, €8.45

Asos, nu €3.52

7) Gestreepte items

Ben jij ook zo’n fan van items met streepjes? Dan hebben we goed nieuws: hij ook! Het printje wordt in heel veel gevallen direct gelinkt aan de zomer en je kunt de items met vrijwel alles combineren. Handig, toch?

Missguided, €28.17

Asos, €14.08

Lees ook: Dit zijn volgens Instagram de meest populaire schoenen van het moment

Bron: PopSugar, Beeld: Asos, River Island

Laatste nieuws

Zie ook