Is deze Pretty Little Liars-ster ‘A’?

Ben jij ook een echte Pretty Little Liars-fan? Dan ben je waarschijnlijk net weer begonnen met het kijken van de ni...

Lees ook

Ben jij ook een echte Pretty Little Liars-fan? Dan ben je waarschijnlijk net weer begonnen met het kijken van de nieuwe afleveringen van seizoen 7. Elk moment van de serie zit je op het puntje van je stoel en de grote vraag is en blijft: wie is A? Nu heeft één van de fans van de serie de afleveringen héél goed geanalyseerd en van de uitkomst van zijn theorie ga je niet blij worden…

Let op: Spoiler Alert!

Wie o wie?

Stiekem hopen we altijd dat A niet één van de Liars is, maar we hebben slecht nieuws… Volgens de theorie van een iemand op Tumblr, met de gebruikersnaam ‘The Outlast‘, is het namelijk niemand minder dan Spencer. Nóóóó!

Zijn theorie begint vanaf seizoen 3, waarin Spencer linkt naar de film Basic Instinct. Dat is een beetje verdacht aangezien de film gaat over een manipulatieve schrijver die verschillende moorden probeert te verbergen. Ook ging Spencer een keer verkleed als Queen Mary van Schotland, die Queen Elizabeth I wilde vermoorden om zo de troon over te nemen. Enne, we weten allemaal wie de ‘leider’ was in de meidengroep.

Héél verdacht

Daarnaast wordt Charlotte in seizoen 6 vermoord en heeft Spencer de manier waarop zij vermoord is exact zo beschreven in een essay voor school. Tot slot is Spencer de enige Liar die in Radley, een psychiatrische inrichting, heeft gezeten. Dat terwijl alle A’s hier een connectie mee hebben… De uitgebreide theorie (ja, er is meer!) lees je hier.

Tja, wel héél erg verdacht. Wat denk jij: is het Spencer of niet?

Lees ook: Wait, what? Een Pretty Little Liars film!?

via GIPHY

Bron: Seventeen, Beeld: Getty, Giphy

Laatste nieuws

Zie ook