Zo ziet hottie Josh van The Princess Diaries er nu uit

De film The Princess Diaries, wie kent 'm niet? In de film blijkt Mia, een onhandige tiener uit San Francisco, de enige...

Lees ook

De film The Princess Diaries, wie kent ‘m niet? In de film blijkt Mia, een onhandige tiener uit San Francisco, de enige erfgenaam van de troon van Genovia te zijn. Binnen no time moet haar grootmoeder haar transformeren in een echte prinses en daarnaast moet ze ook nog eens dealen met al haar tienerprobleempjes. Zo valt ze voor de charmes van de knappe Josh Bryant, die een echte hartenbreker blijkt te zijn. Maar hoe is het nu met hem en nog belangrijker: hoe ziet hij er nu uit? Wij zochten het voor je uit!

Nóg knapper

De rol van Josh Bryant werd gespeeld door Erik von Detten. De acteur was er al vroeg bij en maakte in 1991, op 9-jarige leeftijd, zijn film- en acteerdebuut in All I Want for Christmas. Hij was te zien in verschillende films en series en sprak ook stemmetjes in voor verschillende tekenfilms (zoals Toy Story en Tarzan). Maar sinds de film The Princess Diaries is hij van de radar verdwenen en heeft hij geen grote rollen meer gehad.

Tot hij afgelopen donderdag op de rode loper verscheen bij de première van Adventures in Babysitting. Enne, hij is er alleen maar knapper op geworden. Wauwie!

Lees ook: Toen & Nu: Zo ziet Harper Finkle van Wizards of Waverly Place er nu uit

Toen:

Nu:

Bron: E! Online, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook