Deze Geordie Shore-ster heeft met Gaz gezoend

Wat een chaos in Geordie-land! Het ene moment leek alles koek en ei binnen de 'familie' en niet veel later viel de hele...

Lees ook

Wat een chaos in Geordie-land! Het ene moment leek alles koek en ei binnen de ‘familie’ en niet veel later viel de hele groep uit elkaar. Eerst stopte Charlotte Crosby definitief met de serie, daarna kapte Aaron Chalmers ermee en afgelopen zondag kwamen we erachter dat ook newbie Chantelle Connelly niet meer te zien zal zijn in de show. Maar nu pas weten we de échte reden achter haar beslissing!

De échte reden

Chantelle zou namelijk gestopt zijn om bij haar vriendje Tommy Sayers te zijn, maar nu pas begrijpen we waarom. Ze heeft namelijk met Gaz Beadle gezoend tijdens de opnames in Magaluf. Niet één, maar volgens MTV zelf meerdere keren.

Ze had zoveel spijt van de kus dat ze het daarna ook direct aan Gary’s ex, Charlotte, heeft verteld. “Ik heb haar de waarheid verteld, ik was nooit van plan om het achter te houden voor Charlotte”, vertelt ze aan MTV. “Ze zei dat ze het niet leuk vond en ze niets van ons verwachtte, maar ze waardeerde dat ik het haar heb verteld.” Sinds de Geordie Shore-ster Gaz liet weten dat ze niets meer van hem wilt, zou hij niet meer met haar praten.

Nog meer ruzie

En Gaz is niet de enige die niets meer van Chantelle moet hebben. Ook Marty McKenna en Chloe Ferry zijn helemaal klaar met haar. Chantelle zou zich namelijk bemoeid hebben met hun relatie en tegen Chloe hebben gezegd dat Marty helemaal geen interesse in haar heeft. Alleen met Marnie, Holly en Nathan zou ze nog contact willen hebben.

Klikt erg gezellig allemaal…

Lees ook: ‘Deze twee Geordies hebben óók het bed met elkaar gedeeld’

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook